Park Entertainment

Ben jij die virtuoze acteur die met zijn uitstekende tekst beheersing en sterke vertelstem het publiek weet te betoveren? Dan zoeken wij jou!
Een relevante theateropleiding en/of ervaring in live-entertainment maakt jou een sterke kandidaat, maar bovenal ben jij een echte samenspeler en weet je de bezoekers te boeien met jouw diepzinnige, charismatische optreden.

Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden je een functie met ontzettend veel uitdaging en veelzijdigheid. Daar stellen wij uiteraard wel iets tegenover. Wij beloven jou:

  • Een hecht, gedreven en professioneel team van collega’s, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en dat niet kan wachten op jouw komst!
  • Een organisatie vol ambitie, dynamiek en hectiek. Wij zeggen dan ook vaak tegen elkaar: “never a dull moment in Toverland”.
  • Een passend salaris (verloning o.b.v. zzp, payroll of loondienst)
  • Mogelijkheid tot gevarieerde rollen tijdens de verschillende seizoenen.
  • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei binnen Toverland
  • Dat we regelmatig koffie, thee, cappuccino, chocomel of wiener melange voor je halen (als jij belooft het ook zo nu en dan voor ons te halen).
  • Een werkomgeving waarover je vol trots vertelt tegen vrienden, familie en de kapper. Want zeg nou zelf: “Ik werk in een attractiepark”, dat klinkt best wel tof toch?

Zie jij deze magische uitdaging wel zitten?
Sta jij op dit moment te popelen om bij Toverland aan de slag te gaan? Dan zijn wij super benieuwd naar jouw CV en  motivatie.

Misschien heb je eerst nog wel wat vragen? Snappen wij hoor, die hadden wij ook voordat we hier kwamen werken. Wij hebben je ook genoeg te vertellen. Voel je daarom vrij om even met ons te bellen via 077 467 7050 en vraag naar de afdeling entertainment. Hopelijk spreken we jou snel!

Na het ontvangen van je sollicitatie voor de functie word je (al dan niet) uitgenodigd voor een auditie in Attractiepark Toverland. Je mag van ons zo snel mogelijk een reactie verwachten. Bij een succesvolle auditie worden er trainingen en repetities ingepland.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Uren per week: Diverse mogelijkheden qua aantal uren
Deadline:
Locatie: Toverlaan 2, 5975 MR, Sevenum, Netherlands
Powered by Emply